~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik zoek verbinding met de magie

op de grens tussen waarneming en fantasie

Ik ben een vertaalster van deze onzichtbare waarneembare wereld

naar vorm, kleur, klank

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijzelf naar buiten brengen middels creativiteit, het voelen van een innerlijke noodzaak tot expressie, is de rode draad in mijn leven. Vanaf mijn 11e jaar ben ik deze ontwikkeling gegaan in de klank van de saxofoon. Dit is voor mij een poort geweest om te kunnen reiken naar het onzegbare en mijn ziel te laten klinken. Ik ben afgestudeerd klassiek saxofoniste aan het conservatorium als Uitvoerend Musicus en heb gewerkt met spirituele cross-over composities en verbinding met andere kunsten als dans en theater.

Ik verbind me met hetgeen er is in de wereld wat je wellicht niet kunt zien, maar wel voelen en contact mee kunt maken

 

Nevelen van Avalon, de Keltische mythische cultuur, Groot-Brittannië, sprookjes, het jaarwiel van de seizoenen en feesten, het werk van Brian Froud, zijn o.a. een grote inspiratie.

 

Na jarenlang deze intense muzikale ontwikkelingsweg te hebben gelopen was het op. In deze periode ontmoette ik mijn man en werden wij snel verrast door de komst van ons eerste kindje. Ik verbrandde alle schepen achter me en mijn dynamische leven veranderde drastisch naar het leven van een huismoeder. Een mooie, maar voor mij ook zware tijd. Ik had behoefte om mijn voeten beter aan de grond te krijgen en te werken met mijn handen, mijn creativiteit op een andere manier te gaan ontdekken. De behoefte aan een ander soort podium. Ik was altijd al geboeid door natuurlijke materialen en wol. Toen mijn dochter bij de peutertjes op de Vrije School startte, ging mijn hart open door de sfeer die ik daar voelde en wat ik daar zag op de seizoenstafels en de aankleding van de ruimte. Ik ging in de avond uren als de kinderen in bed lagen aan de slag om me het proces van vilten eigen te maken. Ik heb zo meer en meer mijn eigen creativiteit leren ontdekken en hoe ik mijn rijke innerlijke wereld naar buiten kon brengen. Dit resulteerde in het opzetten van Serafijn in 2012, waarmee ik sprookjesachtige antroposofisch georiënteerde vilt workshops geef. www.facebook.com/atelierserafijn/

Het diep-voelende, zoekende en uitreikende naar een andere wereld is wat ik mijn hele leven al ken. Waar mijn aanvankelijke vilt-hobby als een soort noodzaak, om mij te kunnen blijven uiten, ontstond en een bedrijf werd, zo is ook de weg van Felting Goddess uit een innerlijke noodzaak ontstaan. Mijn vrouwelijke spiritualiteit en eigen ontwikkeling is als een rode draad hierin verweven. Ik creëer, manifesteer, inspireer. En voel, the sky is the limit!


"Ik heb een prachtige Yoni ontvangen, gekregen als gift van mijn lieve sister. Ik voel me vereerd.

Prachtig krachtig goddelijk. Zo mooi".

- Chantal -