LIEVE VROUW

heb je - júíst nu in deze vervreemdende tijd - behoefte aan heling, zachtheid in creatieve uiting, gesprek, nabijheid en het voelen van ruimte om te Zijn in een sacred space? 

Ik heb gemerkt hoe fijn het is om 1 op 1 af te stemmen. Om op een zachte wijze bij jezelf te kunnen zijn en jouw proces in beweging te brengen. Door middel van bekrachtigend creëren van binnenuit naar buiten, de warme zachte kwaliteiten van wol/vilten... Naast SACRED YONI bied ik ook individuele sessies GODINNEN KRACHTBEELD aan. Heb je een wens voor een individuele sessie, stuur me dan even een berichtje. 

Door omstandigheden staat Felting Goddess on hold en zijn er geen workshops of cursussen komende tijd. 

 

In het atelier van Felting Goddess vindt je een fijne plek waar je helemaal welkom bent. Er is ruimte om te Zijn en om bijvoorbeeld een kaart te trekken uit één van de Orakel kaarten decks.

 

Voelend werken met je handen opent je voor Heling en Bekrachtiging..

Sacred Yoni

We beginnen met een kopje thee en lekkers. Graag ontmoet ik je in wie je bent, lieve sister. En hetgeen waardoor je het verlangen voelde een Sacred Yoni voor jezelf te komen maken.

Ons gesprek, de zachte wol, de openende wrijving met je handen en het warme zeepwater, maken dat je via je zintuigen je aandacht bij je handen en je hart hebt en er een stroming ontstaat. Een stroming tussen het vilt proces en jouw zielenkracht. Vilten is meditatief, brengt je in verbinding

met de creatieve oerbron in je baarmoeder en de baarmoeder van Moeder Aarde. Tijdens het proces van vilten reis je vanzelf naar binnen. Daarom gebeurt er iets in je ziel als je creëert. Dit proces maakt dat je heling kunt vinden in het werken met je handen. We maken verbinding met de Godin in onszelf, met elkaar en Moeder Aarde. Met dankbaarheid gebruiken we materiaal dat de natuur ons heeft gegeven. Het vilten van de wolvezels die zich tot een vaste stof vormen, verweven je intenties in wat door jouw creatie proces mag ontstaan. Zodat je Sacred Yoni ook echt jouw krachtbeeld wordt. Ze heeft een koesterende ruimte waarin je iets kunt bewaren. 

 


Herinner jezelf aan de zachtheid waarmee je naar jezelf mag kijken en ervaar omhulling aan het moois wat jij hebt gecreëerd. Een blijvende herinnering aan dat jij als vrouw sacred bent!


Ze is een prachtig eerbetoon aan je vrouw-zijn en een tastbare ondersteuning in de liefde voor jezelf. Je vilten Yoni krijgt een rozenkwarts steentje mee voor Self Love. En je krijgt een mooie kaart van Felting Goddess met een mooie tekst. 

We sluiten af met een ritueel, om je vilten Yoni jouw bekrachtigende woorden en wensen mee te geven die ze als een heilige tempel voor je kan bewaren.

 

Dank aan Marie-Jose van Megen

voor deze mooie collage na onze ochtend samen

 

Voel je dat je meer wil afdalen in je vrouw zijn? Is er iets in je leven dat om een helingsproces vraagt om af te sluiten of door te kunnen? Jezelf te bekrachtigen in waar je nu in je leven staat? Je vrouw zijn te vieren en laten bloeien?

Alles rondom vrouwelijkheid, je eigen plek innemen, eren en houden van je lichaam, grensoverschrijdende ervaringen verwerken, een nieuw begin voor jezelf enz. mag hier een plek hebben. Wees welkom!

Hier lees je meer over het proces van vilten en hoe ik werk.

 


Wanneer je een sessie wil boeken, of je wilt graag nog wat meer informatie, stuur me vrijblijvend een mailtje via info@feltinggoddess.com 

 

~~~ Een individuele sessie Sacred Yoni duurt (max) drie uur en is 195 euro.

(Kijk voor meer info bij de workshop Sacred Yoni )

GODIN IN JOU - KRACHTBEELD VAN VILT

 

~~~ Een individuele sessie Godin In Jou - Krachtbeeld van Vilt is ook mogelijk. Het creëren van jouw eigen krachtbeeld van vilt, in alle rust, aandacht en samen zijn. Kijk voor alle info en werkwijze bij de workshop Godin In Jou . Laat je lekker in de watten leggen en in een creatieve flow brengen!

Inclusief bio lekkers en lunch.

Een Godinnen krachtbeeld creatie sessie duurt 5 uur, met mailcontact vóór, en telefonisch contact na de dag. Uitwisseling is 275 euro. 

 

Je proces naar het creëren – of in de vorm laten komen - van je innerlijke Godin begint wanneer je je hebt aangemeld. Na je aanmelding stuur je me een email waarom je graag een eigen Godinnen krachtbeeld wil maken voor jezelf. Aan welk verlangen heb je gehoor gegeven? Waar heb je écht behoefte aan? In welk proces of oefenweg mag jouw creatie je gaan ondersteunen, je in jouw unieke kracht zetten? Door er echt voor te gaan zitten en het op te schrijven breng je je persoonlijke proces naar voren in je bewustzijn en gaat jouw godinnen energie vóór je werken. Je zult merken dat je dan al iets hebt wakker gemaakt en geopend wat geheeld, omhuld, in het licht gezet mag worden. Met jouw email, die ik in vertrouwelijkheid en dankbaarheid ontvang, kan ik je nog beter begeleiden in het maken van jouw kracht Godin tijdens de workshopdag.

We maken ook een telefonische afspraak voor na de workshop. Om nog even de ruimte te geven en te laten passeren wat het creatie proces en de workshop in jou heeft los gemaakt. Hoe het voor je was om met de zachte kracht van wol te werken voor jouw beeld. Wat Zij sindsdien jou wellicht nog heeft verteld aan inzichten, emotie, proces.
Weet dat ik zonder oordeel naar je luister en met je werk. Ik ontmoet je graag in het gebied waarin we allemaal helemaal onszelf kunnen en mogen zijn.


''Je bent het Waard om helemaal gezien te worden,

Om Jezelf en je Vrouwelijkheid uit te mogen dragen,

Jezelf te Helen, te Bekrachtigen,

Je Schoonheid te eren

en de Godin in alle vrouwen te zien''

Annelies