Aanmelding, betaling en afspraken

 

WORKSHOPS

- Wanneer je je aanmeldt voor een workshop, stuur je een bericht of een mail naar info@feltinggoddess.com. Vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer.
- Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging met factuur. De kosten dienen – na ontvangst van de factuur – zo spoedig mogelijk en binnen twee weken in zijn geheel per bank te worden betaald. De betaling vindt vóór aanvang van de workshop plaats. Je aanmelding is pas definitief als het geld is gestort op mijn rekening. Wanneer er niet - of te lang niet - wordt overgemaakt stel ik je plaats weer open voor iemand anders.

- De inschrijving is bindend, d.w.z. dat je in principe geen geld terug krijgt bij evt. verhindering. Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen, of deelnemen aan een volgende workshop. 

Een paar dagen voor aanvang van de workshop stuur ik alle deelneemsters een mail met alle nodige informatie.- Als de workshop niet doorgaat vanwege te weinig belangstelling of ziekte van mij krijgt je het geld teruggestort. Of kun je deelnemen op een andere workshop dag. 

- Bovenstaande geldt ook voor een workshop op afspraak, ongeacht of het een workshop is waarbij ieder individueel betaalt, of het een totaal prijsafspraak is vanuit professionele setting. 

 

CURSUS

Voor een cursus geld hetzelfde als bovenstaande. 

Toevoeging: Je aanmelding houdt een wederzijds commitment in. Je betaalt volgens de gegevens op de factuur binnen twee weken na het opsturen er van. Wanneer we betaling in termijnen hebben afgesproken, ga je een betalingsverplichting aan van het gehele cursus bedrag. Je aanmelding is bindend, dat wil zeggen, alleen in een uitzonderlijk geval en in overleg kunnen we de afspraak afzeggen of anders overeenkomen. Je zorgt dat je er alle dagen bij kunt zijn, er is in principe geen restitutie of inhalen mogelijk. Bij te weinig deelneemsters of overmacht vanuit mijn kant wordt de cursus geannuleerd en krijg je uiteraard je geld terug gestort.

 

Er is altijd persoonlijk overleg.

 

WEBSHOP

Betaling geschiedt via "Vooraf Overmaken". Bij het bestellen kun je kiezen uit verzenden en gratis ophalen. Ophaal moment is op afspraak. Ik stuur je een mailtje om een afspraak te maken.

Verzending

Ik stuur met liefde mijn producten naar je toe. Ik verzend zo spoedig mogelijk, binnen twee werkdagen. De verzendkosten zijn 6,95 euro voor een pakket en 4,15 euro voor brievenbuspost. Je krijgt een track & trace code als het op de post gaat. Ik ben niet aansprakelijk voor de zending. Mocht er iets zijn met het product zelf, neem dan contact met mij op. Mocht je vragen hebben, stuur me gerust een mailtje.

Ophalen van je bestelling is ook mogelijk.

 

Kamer van Koophandel nummer: 66790301

BTW nummer: NL002291981B70