WORKSHOPS

Aanmelding en betaling

Wanneer je je wilt aanmelden voor een workshop, stuur een bericht of een mail naar info@feltinggoddess.com. Vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer.
Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging met factuur. De kosten dienen – na ontvangst van de factuur – zo spoedig mogelijk en binnen twee weken in zijn geheel per bank te worden betaald. De betaling vindt vóór aanvang van de workshop plaats. Je aanmelding is pas definitief als het geld is gestort op mijn rekening. Wanneer er niet - of te lang niet - wordt overgemaakt stel ik je plaats weer open voor iemand anders. De inschrijving is bindend, d.w.z. dat je in principe geen geld terug krijgt bij evt. verhindering. Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen, of deelnemen aan een volgende workshop.
Er is altijd persoonlijk overleg mogelijk.


Als de workshop niet doorgaat vanwege te weinig belangstelling of ziekte van mij krijgt je het geld teruggestort.


Een paar dagen voor aanvang van de workshop stuur ik alle deelneemsters een mail met alle nodige informatie.

WEBSHOP

Betaling geschiedt via "Vooraf Overmaken". Bij het bestellen kun je kiezen uit verzenden en gratis ophalen. Ophaal moment is op afspraak. Ik stuur je een mailtje om een afspraak te maken.

Verzending

Ik stuur met liefde mijn producten naar je toe. Ik verzend zo spoedig mogelijk, binnen twee werkdagen. De verzendkosten zijn 6,95 euro voor een pakket en 4,50 euro voor brievenbuspost. Je krijgt een track& trace code als het op de post gaat. Ik ben niet aansprakelijk voor de zending. Mocht er iets zijn met het product zelf, neem dan contact met mij op. Mocht je vragen hebben, stuur me gerust een mailtje.

Ophalen van je bestelling is ook mogelijk.

 

Kamer van Koophandel nummer: 66790301