Heb je behoefte aan iets moois, wat je terug brengt naar jezelf?

 

Een Godin van vilt straalt warmte uit, ze verbindt je met de Godinnen-energie

die overal om je heen en in jou aanwezig is.

 

Met liefde maak ik voor jou een Godin van vilt op bestelling!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

>> OP DIT MOMENT HEB IK EEN OPDRACHTEN-STOP <<

Het creëren van een Godin is een intuïtief en kunstzinnig proces. De Godin fluistert me tijdens het maken toe hoe ze er uit wil zien.

Hieronder vind je verschillende opties voor jouw Godin om over na te voelen en denken als je een bestelling wil doen. Je kunt je wensen aan me doorgeven. Op mijn website (bijvoorbeeld bij de workshop Godin In Jou) en facebookpagina zie je verschillende voorbeelden van mijn Godinnen om een beeld te krijgen van wat ik voor je kan maken.

"Zó ongelofelijk blij mee, bijna een soort van verliefd!"


1 Welke vorm mag zij aannemen?

 

~75 euro ~ Moeder Aarde Godin van 9 - 11 cm

Zij koestert in haar Aarde-buik brandnetel uit eigen bio tuin -voor reiniging van de Aarde en dat Zij zich mag ontdoen van wat haar niet dient, bio lavendel -voor zachte heling en blad van rozenknopjes om Haar liefde te voeden, voelen en ons te verbinden. Ze heeft een mooie veer in haar haar.

Deze Godin kun je bestellen in de basiskleur die je aanspreekt, de uitvoering blijft verder hetzelfde. 

 

 

 


~ 125 euro ~ Godin in afstemming

Ik schrijf er een brief bij met wat zij komt brengen.

in kleermakerszit of open benen

Hoogte is ongeveer 13 cm. Optioneel is bijvoorbeeld de aarde als haar buik, een spiraal of ander symbool. Met haar handen bijvoorbeeld onder haar buik, op haar hart en baarmoeder, benen.

Kijk onder aan de pagina voor opties.

 


~275 euro ~ Godin beeld

Met een grote rozenkwarts of bergkristal mineraal in haar buik.

Ze omarmt haar zachte vrouwelijke kracht en sensualiteit. Ze is een fijne aanwezigheid bij sisterhood ceremonies, womb healing en vrouwencirkels.

 

Ze wordt ongeveer zoals deze Godin op de foto. D.m.v. naaldvilten en natvilten. Wensen in overleg, bijvoorbeeld kleur, detail en arm positie. Ze is ongeveer 18 cm hoog. Maak proces dmv naaldvilten en natvilten.


2 Welke kleur(en) heeft ze? Ik heb veel kleuren in het atelier, vaak meerdere tinten van een kleur. Aan de hand van je wens maak ik een kunstzinnige keuze in welke tint ik exact ga nemen. Het haar kan met krulletjeswol, "steil", of met meerdere gekleurde plukken.

3 Welke intentie mag ik haar meegeven? Wat mag zij voor jou gaan betekenen? Wat mag zij (weer) spiegelen? Is er een speciaal moment in je leven waar je een Godin voor wilt ontvangen? Woorden hierbij zijn bijvoorbeeld zelfliefde, voor mijzelf staan, troost, heling, bekrachtiging, acceptatie. Graag lees ik wat persoonlijks van je zodat ik me kan verbinden met de Godin als krachtbeeld.

4 Welke kruiden en mineraal geef ik haar mee in haar baarmoeder? (Bij zittende en staande Godin) Het geeft, naast de fijne geur, ook een extra krachtelement om je mee te kunnen verbinden. Je kunt voor één kruid/bloem gaan, of meerdere.

 


Ik werk momenteel met:
* Brandnetel voor reiniging, ontdoen van wat je tegenhoudt om opnieuw te beginnen of jezelf te laten zien (uit eigen bio tuin, geoogst in januari)
* Appelbloesem reinigt je geest met zachtheid, ondersteunt je om in balans te zijn en jezelf te omarmen met je kwaliteiten en onvolmaaktheden (uit eigen bio tuin)
* Roos voor zelfliefde, hartchakra, helend, harmoniserend
* Lavendel geeft rust, balans, hier en nu, helend en pijnstillend (bio, Blauwe Huis)
* Kamille voor moeder-energie, is verzachtend, omhullend, zacht en helend, baarmoeder (bio, Blauwe Huis)
* Witte Salie sterkere reiniging, bijvoorbeeld om je vrouwenlijn op te schonen, diepere pijn of grensoverschrijdende ervaringen te helen.

* Bijvoet (uit natuur geoogst)

* Vlierbloesem (uit uiterwaarden Heelsum)


Welk helend mineraal voeg ik toe?
Ik gebruik kleine trommelsteentjes. Je kunt kiezen uit:
* Bergkristal * Amethist * Carneool * Rozenkwarts * Regenboog Maansteen * Maansteen Perzik/Oranje * Lapis Lazuli * Aventurijn * Jaspis Rood.


BESTELLEN :

Een Godin bestellen kan via info@feltinggoddess.com of contact. Ik stem via mail je wensen af met jou. Ook is het een prachtig cadeau om voor iemand anders een Godin laten maken! Levertijd is tussen de 2 en 4 weken.

Soms langer, vanwege de ruimte voor het creatieve proces. Voor meer mogelijkheden kun je altijd contact met me opnemen. Kijk ook eens bij de workshop Godin in Jou, waar je jouw eigen Godin van Vilt kunt maken. Een bekrachtigend, helend en verdiepend proces!

Momenteel heb ik helaas een opdrachten stop.