Jouw persoonlijke OCEANDRUM van vilt

 

Mijn meest populaire workshop! We gaan in deze workshop een oceandrum maken van 40/45 cm doorsnede. Dit is een platte mand met daarin zaden, peulvruchten, kruiden die we intuïtief gaan samenstellen. Wanneer je de schaal beweegt, hoor je het geluid van de zee; kabbelend, ruisend, of juist golvend tegen de rotsen…
Vandaag ga je op reis in jezelf, maakt verbinding met je handen en je hart, werkt met intentie, met de oeroude techniek van het verweven van wol-vezels vanuit vrouwelijk samenzijn en met een vleugje magie!

 

De ronde vorm van je oceandrum is het krachtige symbool van oneindigheid, immer voortdurend, cyclus van het leven - van de aarde, cycli van de vrouw, de maan. Jouw oceandrum resoneert met de intenties, wensen en verlangens die je tijdens het creëren er in brengt, als zaadjes in je warme donkere baarmoeder die in jou mogen ontkiemen en uitgroeien … jouw oceandrum herinnert je aan dat jij mag blijven stromen, in jouw eigen unieke flow.

Als je wilt kun je iets meenemen wat je graag aan je oceandrum vast maakt, of aan de binnenkant mee wil laten ruisen (aan de binnenkant iets heel kleins). Denk aan een mineraaltje, een bedel, veren, iets wat symbool staat voor jouw eigen proces.

 

Om aan te komen in het atelier maken we kort kennis met elkaar tijdens een kopje bio thee / koffie en lekkers. We starten met een visualisatie. Ik neem je mee in contact met je creatieve vrouwelijke oerbron naar wat zich door jouw handen, hart en ziel gevormd wil worden. We maken verbinding met het element water, het water in ons lichaam, het stromen van jouw vrouwelijke kracht. Het stromen van de godinnen kracht in jou, zodat Zij door je heen kan werken tijdens het creëren.
We stellen intuïtief met zaden, kruiden enz. ons eigen zee-geluid samen. We voegen onze eigenheid en intenties toe. Ontdek wat het stromen in jou op gang brengt, door het proeven aan de verschillende geluiden die de zaden en kruiden geven.

 

Op een ondergrond van wol creëren we onze afbeelding voor de oceandrum. Laat je zintuigen de zachte schapenwol ervaren, het oeroude proces van vilten (we vilten zonder water en zeep, maar droog met een viltnaald. Het vilten van wol-vezels op de plaats waar je met de viltnaald prikt), herinner je het samenzijn met vrouwen in het magisch werken. Dompel je onder in de grote voorraad wol in mijn atelier.
Wanneer we één geheel maken van onze oceandrum gaat alles samen vloeien.

 

Om af te sluiten wijden we onze oceandrum in door met elkaar te delen en te laten klinken.

Wat laat zij je horen, wat maakt ze bij je los? Wat representeert ze voor jou?

 


Je hoeft geen ervaring te hebben met wol, vilten, handwerken, je hoeft jezelf niet creatief te vinden; dit kan iedereen die vanuit innerlijke aandacht wil werken. Ik neem je stap voor stap mee en aan het eind van de dag neem je jouw persoonlijke zelfgemaakte oceandrum mee naar huis!

Hier lees je meer over het proces van vilten en hoe ik werk.

 


Wat ontvang je:

- het voorbereidde materiaal van mij zodat je meteen met het maken aan de slag kunt
- je maakt gebruik van de grote hoeveelheid kleuren en soorten schapenwol in mijn atelier
- al het materiaal (en dat is veel :-) ) is inbegrepen
- ik werk altijd uitsluitend met hoogwaardig materiaal, van wol tot zaden, omdat ik vind dat jij je mag omhullen met kwaliteit
- een volledig verzorgde dag met biologische koffie/thee/lekkers en eenvoudige lunch
- een full experience in het werken met wol en de basis technieken van naaldvilten


Data 2024:

3 Februari (facebook) 

9 Maart (facebook)

Door omstandigheden staat Felting Goddess on hold en zijn er geen workshops of cursussen komende tijd. Stuur me vrijblijvend een mailtje als je interesse hebt!

Ook komt deze workshop in een bijzondere bedding in het archetype Queen/Koningin terug in de cursus Magical Healing Journey.

 

We werken met een groepje van max. 4 vrouwen zodat er voor iedereen voldoende ruimte en aandacht is. 

>> De workshop is van 10 tot 16.30 uur in mijn atelier in Heelsum.

>> De uitwisseling is 149 euro, inclusief al het materiaal, bio lunch en lekkers.

Geef je op door een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com of een bericht met daar in je naam, adres en telefoonnummer.  Je bent van harte welkom!
Het is ook mogelijk een individuele sessie te volgen in plaats van met een klein groepje. Neem contact met me op voor info.

(Kijk ook even hier bij de algemene voorwaarden)