Hoor je de fluistering van jouw Godin?

 

Een hartverwarmende workshop om tijdens creatie verbinding te maken met jezelf, Moeder Aarde en andere vrouwen, en jouw persoonlijke krachtbeeld te maken van vilt!

Door de geschiedenis heen werd de Godin of oermoeder op diverse wijzen afgebeeld om de vrouwelijke kracht, de verbinding met andere vrouwen te eren, en uiting te geven aan de eigen vrouwelijkheid. Zij is verbonden met de jaargetijden, geboorte, groei, bloei, oogst, loslaten, dood en wedergeboorte. Zij komt tot ons in vele gedaantes; jonge vrouw, moeder, warrior, queen en crone - wijze vrouw. Al deze aspecten dragen wij in ons en zijn verbonden met de cycli van het jaar.

Door het maken van de Godin in Jou,

verspreid je jouw Godinnen-energie in de wereld!

 

Hoor de fluisteringen van jouw innerlijke Godin tijdens het maken van je Godin van vilt.

Een persoonlijk krachtbeeld, door jou zelf gemaakt!

Door middel van het bewerken van wol met een viltnaald geef je jouw Godin vorm. De losse vezels vilten in elkaar door de weerhaakjes op de viltnaald. Je Godin krijgt een kernachtige stevigheid door het bewerken en tegelijkertijd heeft ze een zachte uitstraling.

Welke energie of boodschap heeft jouw Godin?

We laten haar als vanzelf ontstaan in onze handen.

 


 

Ik verkoop ook (mini) Godinnen van vilt in mijn webshop! Ook vind je er bijzondere etherische oliën en andere mooie producten.

 


De kracht van jouw intentie geeft je Godin iets magisch..... We geven aandacht aan onze womb-space, de plek van onze eigen omhulling, creatiekracht. Door onze intenties als een zaadje in haar baarmoeder mee te geven met geurende gedroogde kruiden als kamille, lavendel, rozenknopjes, brandnetel, bijvoet, witte salie. Je kunt uit krachtige symbolen kiezen om te verwerken bij je Godin. Ook nemen we de energie van de tijd van het jaar mee in het creëren. Je mag natuurlijk iets persoonlijk moois meenemen om aan haar te maken. Bijvoorbeeld een mooie bedel, een speciale veer of steen. Aan het einde van de workshop is er een klein ritueel om jouw Godin te bekrachtigen. We blazen haar bezieling in zodat ze een persoonlijk krachtbeeld wordt.


 

"Zo fijn om haar te maken. Ze heeft haar plekje op mijn altaar al ingenomen, en ik kreeg een prachtige boodschap van haar. Dankjewel"

 

"Het was heerlijk om zo mijn eigen Godin te maken en ermee te verbinden"

"Het was divine!"

 


Agenda

DATA 2021:

11 september 10 - 15 uur facebook

23 september in Delft bij Lemniscaat Center https://lemniscaatcenter.nl/workshops-lezingen/

1 oktober in Lottum (Limburg) bij Vrouw van de Roos facebook 

22 oktober 10 -15 uur facebook

26 november 10 015 uur facebook

 


Geef je op door een berichtje of een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com met daar in je naam, woonplaats en telefoonnummer. De kosten zijn 82 euro inclusief het materiaal en een biologische lunch. Er is biologische thee, koffie en lekkers. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!