Hoor je haar zachte fluistering? ..

 

Voel je dat je jouw innerlijke Godin (nog meer) wilt laten stralen, je je vrouwelijkheid wilt ondersteunen en bekrachtigen.. dan is deze hartverwarmende workshop voor jou!
We leggen ons innerlijke oor te luister om de fluisteringen op te vangen van de Godinnelijke energie die in ons leeft en door ons heen gaat werken. Voel hoe je Haar – jou zelf dus! – volledig mag belichamen en uitdragen!

Tijdens de workshop creëer je met de kracht van jouw intentie een tastbaar Godinnenbeeld voor jezelf. Je maakt verbinding met je vrouwelijke oer creatiekracht en de ancient vrouwelijke heritage van magisch werken met wol…


Wat ontvang je:

- Een full experience in het werken met de zachte wol-vezels, de ancient vrouwelijke magie van verbinden van vezels, intentiekracht, de energetische toevoeging van kruiden
- het openen van jouw transformatie kracht, die start met je mail naar mij vóór de praktische dag
- de workshop dag in mijn atelier
- telefonische afspraak ná de workshop dag om je ervaringen en de energie van je Godin nog beter neer te zetten en te integreren
- wederzijdse commitment en waarde, hoe meer je open staat en je in je proces afdaalt, hoe meer ik jou kan geven
- dus daardoor nóg meer van mijn ruime ervaring en expertise
- de toegankelijke techniek van het naaldvilten leren
- ik werk altijd uitsluitend met hoogwaardig materiaal, omdat ik vind dat jij je mag omhullen met kwaliteit
- keuze uit de grote voorraad wol tinten en soorten in mijn atelier
- bio koffie/thee/lekkers en lunch zodat je je helemaal kunt focussen op jouw creatieproces
- Je gaat naar huis met een bekrachtigende kaart naar keuze van Felting Goddess
- en je persoonlijke krachtige Godinnenbeeld, door jou zelf gemaakt!


" HET HELE PROCES

vanaf de eerste mail, het creëren van mijn Godin en het telefoongesprek 

IS voor mij EEN MEDICIJN  geweest  "


Je proces naar het creëren – of in de vorm laten komen - van je innerlijke Godin begint wanneer je je hebt aangemeld. Na je aanmelding stuur je me een email waarom je graag een eigen Godinnen krachtbeeld wil maken voor jezelf. Aan welk verlangen heb je gehoor gegeven door deel te nemen aan de workshop? Waar heb je écht behoefte aan? In welk proces of oefenweg mag jouw creatie je gaan ondersteunen, je in jouw unieke kracht zetten? Door er echt voor te gaan zitten en het op te schrijven breng je je persoonlijke proces naar voren in je bewustzijn en gaat jouw godinnen energie vóór je werken. Je zult merken dat je dan al iets hebt wakker gemaakt en geopend wat in het licht gezet mag worden. Met jouw email, die ik in vertrouwelijkheid en dankbaarheid ontvang, kan ik je nog beter begeleiden in het maken van jouw kracht Godin tijdens de workshop.

We maken een telefonische afspraak voor na de workshopdag. Om nog even de ruimte te geven en te laten passeren wat het creatie proces en de workshop in jou heeft los gemaakt. Hoe het voor je was om met de zachte kracht van wol te werken voor jouw beeld. Wat Zij sindsdien jou wellicht nog heeft verteld aan inzichten, emotie, proces.
Weet dat ik zonder oordeel naar je luister en met je werk. Ik ontmoet je graag in het gebied waarin we allemaal helemaal onszelf kunnen en mogen zijn.

 

Hier lees je meer over het proces van vilten en hoe ik werk.

 

Tijdens de workshop maken we een hele reis in het gestalte geven van de Godin in ons.

Ik zorg voor onze veilige sacred space, waarin alles besproken en gevoeld mag worden. We creëren in elkaars gezelschap, maar ieder werkt in haar eigen proces.

Ik geef je alle ruimte voor je eigen invulling en beleving. En don’t worry, alles is goed; je mag natuurlijk ook werken vanuit de vorm van voorbeeld godinnen hier in het atelier. Ook al heb je nooit met wol gewerkt, de techniek is zo eenvoudig dat iedereen het kan. We werken met de naaldvilt techniek (ook wel droog vilten genoemd), waarbij we met een speciale viltnaald de wol-vezels laten hechten. Het is heel bijzonder om, net als vroeger, samen met andere vrouwen met wol te werken. Het werken met schapenwol prikkelt je zintuigen zodat je meer in het moment komt en naar binnen kunt keren; de zachtheid van de wol, de kleuren, de ontspannen manier van boetserend werken.. Schapenwol leent zich er heel goed voor om een Godin te maken. Ze krijgt een kernachtige stevigheid door het bewerken en tegelijkertijd heeft ze een zachte uitstraling.


" VÉÉL MEER DAN EEN CREATIEVE WORKSHOP .. "


We werken met visualisatie, onze bezielde intenties, en met de energie van kruiden die als medicine bundle in de buik van onze Godin gaat; geurende gedroogde kruiden als kamille, lavendel, rozenknopjes, brandnetel, bijvoet, witte salie. Je kunt uit verschillende symbolen kiezen om te verwerken bij je Godin. Ook nemen we de energie van de tijd van het jaar mee in het creëren. Je mag natuurlijk iets persoonlijks meenemen om aan haar te maken. Bijvoorbeeld een bedel, een speciale veer of steen. Ik ben er aan de zijlijn om je te ondersteunen in wat zich aandient, en je te helpen je beeld of verlangen te vertalen.
Aan het einde van de workshop is er een klein ritueel om jouw Godin te bekrachtigen en bezieling in te blazen.

 

Ik nodig je uit om je ook praktisch af te stemmen op de creatiedag. Door kleding aan te trekken waar jij je vrouwelijk en fijn in voelt, je iets mee neemt voor op het altaar, die spaceholder is voor de energie van waaruit we deze dag verbinden, creëren, voor wat er allemaal mag zijn en ontstaan. We een vessel mogen zijn om te ontvangen. 

 

Marjolijn: 

"Wat een mooie dag heb ik gehad met deze dames. Onder begeleiding van Annelies Hendriks doken we in onze vrouwelijke kracht, verborgen in de schaal van de bekkenbodem gevuld met diepe ondoorgrondelijke wateren. En zij keek terug.

Wat een mooi proces om haar te manifesteren, van energetisch beeld naar vorm in vilt. Met elk stapje: de innerlijke criticus, en het speelse kind, soms een prik in de vinger van de naald om me bij de les te houden. Dan weer vol vertrouwen (wauw, wat een billen!), om afgewisseld te worden met teveel streven (waar is nou net die ene kleur rood die ik wil...). En is het tijd, prik ik een laatste keer, en stap uit het creatie proces. Annelies vraagt om de ogen te sluiten en van creëren naar het ontvangen om te schakelen. Ogen dicht. Godin in de hand bij het hart. En luister.

Bij het openen van de ogen heb ik opeens een andere godin vast, lijkt. Ze is af. Ze zit. Ze is. Ze straalt.

Ik rijd met haar naar huis, ik achter het stuur, zij op de bijrijdersstoel. En ik voel me gesteund. Er gaat een kracht vanuit die mij steunt. In mij, en naast mij. Zo rijden we door.

Dit had ik nog even niet verwacht. Er heeft een switch plaatsgevonden. Meer dan dit kan ik niet geven aan woorden om het te omschrijven. Magisch proces.

Dank voor de steun. Dank voor deze sisterhood. Dank voor de inspiratie. ..." ✨🙏💛


" IK BLIJF NAAR HAAR KIJKEN EN HAAR vasthouden "


 

Agenda

Godin in Jou - Krachtbeeld van Vilt

DATA 2024:

Door omstandigheden staat Felting Goddess on hold en zijn er geen workshops of cursussen komende tijd. Stuur me vrijblijvend een mailtje als je interesse hebt!

 

Ook komt deze workshop in een bijzondere bedding als Oermoeder in het archetype Moeder terug in de cursus Magical Healing Journey.

 


De workshop is van 10 tot 15.30 uur in mijn atelier in Heelsum. De uitwisseling is 149 euro.

Geef je allereerst op door een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com of een bericht met daar in je naam, adres en telefoonnummer. Daarna gaan we verder via mail.
We werken in een groepje van max 4 deelneemsters.

Het is ook mogelijk een individuele sessie te volgen in plaats van met een klein groepje. Neem even contact met me op voor info.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

(Kijk ook even hier bij de algemene voorwaarden)


 

"Zo fijn om haar te maken. Ze heeft haar plekje op mijn altaar al ingenomen, en ik kreeg een prachtige boodschap van haar. Dankjewel"

 

"Het was heerlijk om zo mijn eigen Godin te maken en ermee te verbinden"

"Het was divine!"