.. DE KRACHT VAN INTENTIE EN EEN VLEUGJE MAGIE ..

"Zo erg aan te bevelen!! Jouw aandacht, zorgvuldigheid, rust en voelen maken je workshops zo fijn!"


 

Iedereen is en blijft welkom bij mij. Felting Goddess is ingeschreven bij de website keuzevrijbijmij.nl. 

 https://keuzevrijbijmij.nl/aanbieder/felting-goddess/ 

Ik maak me er sterk voor om in vrijheid, nabijheid en medemenselijkheid samen te leven! Ik vier de verscheidenheid en diversiteit tussen mensen, dit is wat het leven met elkaar zo mooi maakt. Waarnemen van een “ander” mens, voorbij de buitenste lagen, maakt dat je jezelf kunt spiegelen, ontwikkelen, groeien. In een cirkel is iedereen gelijk en mag ieder haar eigen plek innemen. Mijn atelier is een plek waar ik vrouwen een bedding, een sacred space geef, om helemaal zichzelf te mogen zijn, om hun innerlijke kracht te transformeren met vilt.

In mijn atelier wordt geen mondkapje gedragen. Ik heb er respect voor als je voelt dat je er voorzichtiger mee om wilt gaan door iets meer afstand of een ander visie daar op hebt. Mijn atelier en hart staan voor je open, je bent van harte welkom!

 


IN MIJN EIGEN WERK EN MIJN WORKSHOPS GEBRUIK IK ALTIJD HOOGWAARDIGE WOL EN MATERIAAL OMDAT IK VIND DAT JIJ JE MET HET BESTE MAG OMHULLEN

 

Vilten is, net als weven en spinnen, een oeroude ambacht van het verweven van de vezels van schapenwol. Bij vilten vindt het magische plaats als de losse vezels in elkaar haken tot een vaste stof. Dit gebeurt door wrijving met warm zeepwater maar ook door middel van een speciale viltnaald waarmee je droog kunt vilten - naaldvilten - zoals bij mijn Godinnen. Net als dat je een wollen trui 'verkeerd' wast en het daardoor krimpt, werk je met vilten zo'n 1/3 groter dan het uiteindelijk wordt. Met de viltnaald haken de vezels in elkaar waar jij prikt, dus op die plek vindt de krimp plaats. En hoe meer/langer je prikt, hoe steviger het wordt.

Het is een fijne manier van boetseren en contact maken met het materiaal, waardoor wat je maakt langzaamaan gestalte gaat krijgen. Het is een techniek die voor iedereen is weggelegd! Vilten is meditatief, brengt je in het moment, in verbinding met de creatieve oerbron en de baarmoeder van Moeder Aarde. Tijdens het proces van vilten reis je vanzelf naar binnen. Daarom gebeurt er iets in je ziel als je creëert. Dit proces maakt dat je heling kunt vinden in het werken met je handen. 

Voor alle workshops geldt dat je geen ervaring hoeft te hebben met vilten.

 


VILTEN BRENGT JE VIA JE ZINTUIGEN IN VERBINDING MET JE CREATIEVE OERBRON


 

CREATIEVE FLOW EN VERBINDING MET ANDERE VROUWEN 

In mijn workshops ervaar je dat je jouw eigenheid naar buiten mag brengen in het creëren van een krachtbeeld van een Godin, een persoonlijke oceandrum, natuurwezen, of één van de andere viltwerken. Elk viltwerk is een persoonlijk krachtbeeld, door - en voor - jou zelf gemaakt. Herinner jezelf aan de zachtheid waarmee je naar jezelf mag kijken en ervaar omhulling aan het moois wat jij hebt gecreëerd. Een tastbare ondersteuning en bekrachtiging in de liefde voor jezelf, je lichaam en je vrouwelijke vormen. 

Mijn workshops kenmerken zich door een fijne en open sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn. Er is ruimte om te Zijn en om bijvoorbeeld een kaart te trekken uit één van mijn Orakel kaarten decks.

 

IK KIJK ER NAAR UIT OM JOU TE ONTMOETEN, PRACHTIGE SISTER!

 

De workshops vinden plaats in het atelier van Felting Goddess in Heelsum, tenzij anders vermeld. Geef je op door een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com met daar in je naam en telefoonnummer. Je bent van harte welkom!

Mijn workshops zijn ook op afspraak in mijn atelier te boeken. Het is ook mogelijk om een workshop op locatie te geven. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met me opnemen.

 

JA!!

Ik wil zelf creëren!

 

Heb je moeite om een keuze te maken of een persoonlijke vraag? 

Neem gerust contact met mij op!