… de kracht van intentie en een vleugje magie ...

 

Creatieve flow ~~~ Verbinding met andere vrouwen 

In mijn workshops ervaar je dat je jouw eigenheid naar buiten mag brengen in het creëren van een krachtbeeld van een Godin, een sacred Yoni of een Sisterhood armband. Elk viltwerk is een persoonlijk krachtbeeld, door - en voor - jou zelf gemaakt. Herinner jezelf aan de zachtheid waarmee je naar jezelf mag kijken en ervaar omhulling aan het moois wat jij hebt gecreëerd. Een tastbare ondersteuning in de liefde voor jezelf, je lichaam en je vrouwelijke vormen. Voor alle workshops geldt dat je geen ervaring hoeft te hebben met vilten.

Mijn workshops kenmerken zich door een fijne en open sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn. Er is ruimte om te Zijn en om bijvoorbeeld een kaart te trekken uit één van mijn Orakel kaarten decks.

In mijn eigen werk en mijn workshops gebruik ik altijd hoogwaardige en ecologische wol en ander materiaal. 

Vilten brengt je via je Zintuigen in verbinding met je Creatieve Oerbron

 

Vilten is, net als weven en spinnen, een oeroude ambacht van het verweven van de vezels van schapenwol. Bij vilten vindt het magische plaats als de losse vezels in elkaar haken tot een vaste stof. Dit gebeurt door wrijving met warm zeepwater maar ook door middel van een speciale viltnaald waarmee je droog kunt vilten - naaldvilten - zoals bij mijn Godinnen. Net als dat je een wollen trui 'verkeerd' wast en het daardoor krimpt, werk je met vilten zo'n 1/3 groter dan het uiteindelijk wordt. Met de viltnaald haken de vezels in elkaar waar jij prikt, dus op die plek vindt de krimp plaats. En hoe meer/langer je prikt, hoe steviger het wordt.

Het is een fijne manier van boetseren en contact maken met het materiaal, waardoor wat je maakt langzaamaan gestalte gaat krijgen. Het is een techniek die voor iedereen is weggelegd!


Vilten is meditatief, brengt je in het moment, in verbinding met de creatieve oerbron in je baarmoeder en de baarmoeder van Moeder Aarde. Tijdens het proces van vilten reis je vanzelf naar binnen. Daarom gebeurt er iets in je ziel als je creëert. Dit proces maakt dat je heling kunt vinden in het werken met je handen. 

Ja!!

Ik wil zelf creëren!

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten, prachtige Sister!

De workshops vinden plaats in het atelier van Felting Goddess in Heelsum, tenzij anders vermeld. Geef je op door een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com met daar in je naam en telefoonnummer. Je bent van harte welkom!

Mijn workshops zijn ook op afspraak in mijn atelier te boeken. Het is ook mogelijk om een workshop op locatie te geven. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met me opnemen.

Heb je moeite om een keuze te maken of een persoonlijke vraag? 

Neem gerust contact met mij op!