ZACHTE ELFEN MAGIE

 

ELFEN  en  NATUURWEZENS 

..zijn de beschermers van de natuurlijke wereld. Hun energie is het beste voelbaar waar twee elementen elkaar ontmoeten, zoals op de grens van water en aarde. Elfen worden ook wel elementalen genoemd, omdat ze van nature verbinding hebben met (een of meer) aardse elementen: aarde, water, lucht en vuur.

 


.. zoek verbinding met de magie

op de grens tussen WAARNEMING en FANTASIE 


Natuurwezens zijn van wezenlijk belang voor de groei en bloei van alles wat op Aarde leeft. Laten we hen energetisch ondersteunen en het bewustzijn over hun belang vergroten, door elfen te maken van wol. Met materiaal dat Moeder Aarde ons heeft gegeven.

We nodigen hen uit in het atelier om samen met ons met speelsheid te gaan werken.  Laat je tijdens het creëren door je eigen etherische wol-elfje zachtjes wakker strelen in je verfijnde waarneming van de verbondenheid tussen de natuur en de mensen. En hoe we voor elkaar zorgen. Misschien heeft jouw elfje wel een boodschap voor jou.

 

Laat je fantasie vrij stromen in hoe je eigen elfje er uit wil zien. Neem mooie giften uit de natuur mee voor je elfje, bijv. een takje, veertje, steentje om verbinding te maken met de elementen. Is er een element waar je elfje mee verbonden wil worden om je te helpen? De elfjes die we maken hebben armen, benen, vleugels, en als je wilt, zelfs lieve punt-oortjes :) 

We werken met de droog-vilt techniek. Hierbij gebruiken we een viltnaald waarmee je de schapenwol kunt bewerken. Ook wikkelen we de wol, waardoor de vezels in elkaar gaan haken. Je leert de basisprincipes van al deze technieken. 

Het is een héérlijke zintuiglijke ervaring om je onder te dompelen in de prachtige grote voorraad kleuren wol in het atelier van Felting Goddess!

Hier lees je meer over het proces van vilten en hoe ik werk.

 

 

Je eigen elfje brengt een zachte, helende, lichte sfeer in je huis 


Agenda

Data 2024:

en op afspraak vanaf 3 personen

Door omstandigheden staat Felting Goddess on hold en zijn er geen workshops of cursussen komende tijd. Stuur me vrijblijvend een mailtje als je interesse hebt!


De uitwisseling is 55 euro inclusief materiaal, bio thee/koffie/lekkers.

Geef je op door een berichtje of een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com met daar in je naam, woonplaats en telefoonnummer. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!