ELFEN  en  NATUURWEZENS ..

zijn de beschermers van de natuurlijke wereld. Hun energie is het beste voelbaar waar twee elementen elkaar ontmoeten, zoals op de grens van water en aarde. Elfen worden ook wel elementalen genoemd, omdat ze van nature verbinding hebben met (een of meer) van de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur.

 


Je eigen elfje van wol brengt een helende, zachte, lichte sfeer in je huis !


Natuurwezens zijn van wezenlijk belang voor de groei en bloei van alles wat op Aarde leeft. Laten we hen energetisch ondersteunen en het bewustzijn over hun belang vergroten, door elfen te maken van wol. Met materiaal dat Moeder Aarde ons heeft gegeven.

We nodigen hen uit in het atelier om samen met ons met speelsheid te gaan creëren. We stellen ons open voor hun onzichtbare kracht; misschien heeft jouw elfje wel een boodschap voor jou.

 

.. zoek verbinding met de magie 

op de grens tussen waarneming en fantasie 

 

Laat je fantasie vrij stromen in hoe jouw eigen elfje er uit wil zien. Alles is goed en niets is gek. Neem mooie giften uit de natuur mee voor je elfje, bijv. een takje, veertje, steentje om verbinding te maken met de elementen. De elfjes die we maken hebben armen en benen en als je wilt, zelfs lieve punt-oortjes 😊 

We werken met de droog-vilt techniek. Hierbij gebruiken we een viltnaald waarmee je de schapenwol kunt bewerken. Ook wikkelen we de wol, waardoor de vezels in elkaar gaan haken. Je leert de basisprincipes van de technieken.

Het is een heerlijke zintuiglijke ervaring om je onder te dompelen in de prachtige grote voorraad kleuren wol in het atelier van Felting Goddess!


zachte elfen magie ..


Agenda

Data 2021

 

zaterdag 5 juni 10 - 13 uur (facebook)

donderdag 17 juni 10 - 13 uur (facebook)

en op afspraak vanaf 3 personen

 

 


Geef je op door een berichtje of een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com met daar in je naam, woonplaats en telefoonnummer. De kosten zijn 42 euro inclusief het materiaal en biologische thee, koffie en lekkers. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!