Een Eerbetoon aan je Vrouw~Zijn en Liefde voor jezelf...

Deze bijzondere workshop is een liefdevol cadeau aan jezelf!

We vilten een persoonlijke Yoni, met jouw eigen intenties er in verweven. Ze heeft een koesterende ruimte waarin je iets kunt bewaren. Ze is een prachtig eerbetoon aan je vrouw-zijn en een tastbare ondersteuning in de liefde voor jezelf.

Herinner jezelf aan de zachtheid waarmee je naar jezelf mag kijken en ervaar omhulling aan het moois wat jij hebt gecreëerd. Een blijvende herinnering aan dat jij als vrouw sacred bent!


We geven onze vilten Yoni een rozenkwarts steentje mee voor Self Love. Je krijgt een mooie kaart van Felting Goddess met een bekrachtigende tekst. Je gaat naar huis met prachtige dingen voor op jouw eigen altaar om jezelf te helen, eren en bekrachtigen!

 


"Dankbaar dat ik erbij mocht ZIJN"

"Het was heel fijn, ben nog helemaal aan het nagenieten"


Agenda

DATA 2021

 

Op dit moment zijn er geen data voor workshops maar bied ik dit aan als individuele sessie Sacred Yoni 

 

Het is heel mooi om deze workshop samen te doen: 

~ met een vrouwencirkel ~ Je vriendinnen band te voelen en versterken ~ als aanvulling of onderdeel van een cursus / training

Informeer naar de mogelijkheden via info@feltinggoddess.com of contact

 

Tijdens deze workshop eren we ons vrouw-zijn. We maken verbinding met de Godin in onszelf, met elkaar en Moeder Aarde. Met dankbaarheid gebruiken we materiaal dat de natuur ons heeft gegeven. Het is een eerbetoon aan Moeder Aarde om uit Haar iets nieuws te creëren. We sluiten af met een ritueel, om je vilten Yoni jouw bekrachtigende woorden en wensen mee te geven die ze als een heilige tempel voor je kan bewaren.

 

 


Een bijzonder geschenk aan jezelf, Moeder Aarde en alle vrouwen!


Het vilten van wol heeft een helende kracht. Is zacht, openend, meditatief en zintuig-strelend. Vilten is, net als weven en spinnen, een oeroude ambacht van het verweven van de vezels van schapenwol. Bij vilten vindt magie plaats als de losse vezels in elkaar haken tot een vaste stof. Onze Yoni vilten we door middel van wrijving met warm zeepwater.
Vilten is meditatief, brengt je in het moment, in verbinding met de creatieve oerbron. Tijdens het proces van vilten reis je vanzelf naar binnen. Daarom gebeurt er iets in je ziel als je creëert. Dit proces maakt dat je heling kunt vinden in het werken met je handen.
Mijn workshops kenmerken zich door een fijne en open sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn.

 

Er is bio koffie, thee en lekkers. De workshop duurt 3 uur. De kosten zijn 50 euro inclusief.
Geef je op door een berichtje of een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com met daar in je naam, adres en telefoonnummer.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!