Een Eerbetoon aan je Vrouw~Zijn...

------> Op dit moment bied ik deze workshop alleen aan als individuele sessie Sacred Yoni  <------

Met een groepje is de workshop op afspraak ook mogelijk. Het is heel mooi om samen te doen met vrouwen die je al kent, bijvoorbeeld ~ met een vrouwencirkel ~ Je vriendinnen band te voelen en versterken ~ als aanvullende verdieping of onderdeel van een cursus / training. 

 

Er is bio koffie, thee en lekkers in mijn atelier. De workshop duurt 3 uur. 
Neem contact op door een berichtje of een mailtje info@feltinggoddess.com te sturen naar info@feltinggoddess.com om te informeren naar een workshop op afspraak. De kosten zijn 55 euro inclusief per deelneemster.  Minimaal 3 of 4 vrouwen. Voor grotere groepen op locatie is overleg m.b.t. prijs en reiskosten en extra tijd. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

 

Deze bijzondere workshop is een liefdevol cadeau aan jezelf!

We vilten een persoonlijke Yoni, met jouw eigen intenties er in verweven. Ze heeft een koesterende ruimte waarin je iets kunt bewaren. Ze is een prachtig eerbetoon aan je vrouw-zijn en een tastbare ondersteuning in de liefde voor jezelf.

Herinner jezelf aan de zachtheid waarmee je naar jezelf mag kijken en ervaar omhulling aan het moois wat jij hebt gecreëerd. Een blijvende herinnering aan dat jij als vrouw sacred bent!


We geven onze vilten Yoni een rozenkwarts steentje mee voor Self Love. Je krijgt een mooie kaart van Felting Goddess met een bekrachtigende tekst. Je gaat naar huis met prachtige dingen voor op jouw eigen altaar om jezelf te helen, eren en bekrachtigen!

 


"Dankbaar dat ik erbij mocht ZIJN"

"Het was heel fijn, ben nog helemaal aan het nagenieten"


Tijdens deze workshop eren we ons vrouw-zijn. We maken verbinding met de Godin in onszelf, met elkaar en Moeder Aarde. Met dankbaarheid gebruiken we materiaal dat de natuur ons heeft gegeven. Het is een eerbetoon aan Moeder Aarde om uit Haar iets nieuws te creëren. We sluiten af met een ritueel, om je vilten Yoni jouw bekrachtigende woorden en wensen mee te geven die ze als een heilige tempel voor je kan bewaren.

 

 


Een bijzonder geschenk aan jezelf, Moeder Aarde en alle vrouwen!


Het vilten van wol heeft een helende kracht. Is zacht, openend, meditatief en zintuig-strelend. Vilten is, net als weven en spinnen, een oeroude ambacht van het verweven van de vezels van schapenwol. Bij vilten vindt magie plaats als de losse vezels in elkaar haken tot een vaste stof. Onze Yoni vilten we door middel van wrijving met warm zeepwater.
Vilten is meditatief, brengt je in het moment, in verbinding met de creatieve oerbron. Tijdens het proces van vilten reis je vanzelf naar binnen. Daarom gebeurt er iets in je ziel als je creëert. Dit proces maakt dat je heling kunt vinden in het werken met je handen.
Mijn workshops kenmerken zich door een fijne en open sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn.

 


Kijk ook eens bij: Yoni Goddess Gift. voor een Yoni van vilt in opdracht. Ik maak intuïtief en met liefde voor jou een persoonlijke Yoni Goddess Gift. Deze bestaat uit een Yoni van vilt, en een brief over hoe Zij tot stand is gekomen, wat ik in Haar zie om jou mee te geven.  Uit het prachtige orakel deck Wild Women of Mother Earth trek ik een kaart voor jou en de boodschap neem ik mee in mijn creatie.