Lieve vrouw, heb je - júíst nu in deze vervreemdende tijd - behoefte aan heling, zachtheid in creatieve uiting, gesprek, nabijheid en het voelen van ruimte om te Zijn in een sacred space? 

Ik heb gemerkt hoe fijn het is om 1 op 1 af te stemmen. Om op een zachte wijze bij jezelf te kunnen zijn en jouw proces in beweging te brengen. Door middel van bekrachtigend creëren van binnenuit naar buiten, de warme zachte kwaliteiten van wol/vilten... Naast de workshops bied ik ook individuele sessies Sacred Yoni en Godin In Jou aan!

 

In het atelier van Felting Goddess vindt je een fijne plek waar je helemaal welkom bent. Er is ruimte om te Zijn en om bijvoorbeeld een kaart te trekken uit één van de Orakel kaarten decks.

 

Voelend werken met je handen opent je voor Heling en Bekrachtiging..

Dank aan Marie-Jose van Megen

voor deze warme collage na onze ochtend samen

 

Sacred Yoni

We beginnen met een kopje thee en lekkers. Graag ontmoet ik je in wie je bent, lieve sister. En hetgeen waardoor je het verlangen voelde een Sacred Yoni voor jezelf te komen maken.

Ons gesprek, de zachte wol, de openende wrijving met je handen en het warme zeepwater, maken dat je via je zintuigen je aandacht bij je handen en je hart hebt en er een stroming ontstaat. Een stroming tussen het vilt proces en jouw zielenkracht. Vilten is meditatief, brengt je in verbinding met de creatieve oerbron in je baarmoeder en de baarmoeder van Moeder Aarde. Tijdens het proces van vilten reis je vanzelf naar binnen. Daarom gebeurt er iets in je ziel als je creëert. Dit proces maakt dat je heling kunt vinden in het werken met je handen. We maken verbinding met de Godin in onszelf, met elkaar en Moeder Aarde. Met dankbaarheid gebruiken we materiaal dat de natuur ons heeft gegeven. Het vilten van de wolvezels die zich tot een vaste stof vormen, verweven je intenties in wat door jouw creatie proces mag ontstaan. Zodat je Sacred Yoni ook echt jouw krachtbeeld wordt. Ze heeft een koesterende ruimte waarin je iets kunt bewaren. 

 

Ze is een prachtig eerbetoon aan je vrouw-zijn en een tastbare ondersteuning in de liefde voor jezelf. Je vilten Yoni krijgt een rozenkwarts steentje mee voor Self Love. En je krijgt een mooie kaart van Felting Goddess met een mooie tekst. 

We sluiten af met een ritueel, om je vilten Yoni jouw bekrachtigende woorden en wensen mee te geven die ze als een heilige tempel voor je kan bewaren.

 

Herinner jezelf aan de zachtheid waarmee je naar jezelf mag kijken en ervaar omhulling aan het moois wat jij hebt gecreëerd. Een blijvende herinnering aan dat jij als vrouw sacred bent!

Voel je dat je meer wil afdalen in je vrouw zijn? Is er iets in je leven dat om een helingsproces vraagt om af te sluiten of door te kunnen? Jezelf te bekrachtigen in waar je nu in je leven staat? Je vrouw zijn te vieren en laten bloeien?

Alles rondom vrouwelijkheid, je eigen plek innemen, eren en houden van je lichaam, grensoverschrijdende ervaringen verwerken, een nieuw begin voor jezelf enz. mag hier een plek hebben. Wees welkom!

 


Wanneer je een sessie wil boeken, of je wilt graag nog wat meer informatie, stuur me dan een mailtje via info@feltinggoddess.com 

 

~~~ Een individuele sessie Sacred Yoni duurt twee tot drie uur en is 125 euro.

Kijk ook eens bij de workshop Sacred Yoni

~~~ Een individuele sessie Godin In Jou, is ook mogelijk. Het creëren van jouw eigen krachtbeeld van vilt, in alle rust, aandacht en samen zijn. Voor meer info over Godin In Jou, kijk bij de workshop Godin In Jou voor meer info en foto's.

Laat je lekker in de watten leggen en in een creatieve flow brengen! Inclusief lekkers, een eenvoudige bio lunch. Een Godinnen krachtbeeld vilten duurt 5 uur en is 185 euro. 

Heb je interesse in iets anders wat ik aanbied, mail me!


''Je bent het Waard om helemaal gezien te worden,

Om Jezelf en je Vrouwelijkheid uit te mogen dragen,

Jezelf te Helen, te Bekrachtigen,

Je Schoonheid te eren

en de Godin in alle vrouwen te zien''