Lieve vrouw,

 

Ik bied nu ook individuele sessies Sacred Yoni vilten aan omdat ik heb gemerkt hoe fijn het is om 1 op 1 af te stemmen en op een zachte wijze bij jezelf te zijn en jouw proces in beweging te brengen.

 

In het atelier van Felting Goddess vindt je een fijne plek waar je helemaal welkom bent. Er is ruimte om te Zijn en om bijvoorbeeld een kaart te trekken uit één van de Orakel kaarten decks.

 

We beginnen met een kopje thee en lekkers. Graag ontmoet ik je in wie je bent, lieve sister.

En hetgeen waardoor je het verlangen voelde een Sacred Yoni voor jezelf te komen maken.

Ons gesprek, de zachte wol, de openende wrijving met je handen en het warme zeepwater, maken dat je via je zintuigen je aandacht bij je handen en je hart hebt en er een stroming ontstaat. Een stroming tussen jouw zielenkracht en het vilt proces. Vilten is meditatief, brengt je in verbinding met de creatieve oerbron in je baarmoeder en de baarmoeder van Moeder Aarde. Tijdens het proces van vilten reis je vanzelf naar binnen. Daarom gebeurt er iets in je ziel als je creëert. Dit proces maakt dat je heling kunt vinden in het werken met je handen. Het vilten van de wolvezels die zich tot een vaste stof vormen verweven je intenties en bekrachtiging in wat door jouw creatie proces mag ontstaan. Zodat je Sacred Yoni ook echt jouw krachtbeeld wordt. Ze heeft een koesterende ruimte waarin je iets kunt bewaren. Ze is een prachtig eerbetoon aan je vrouw-zijn en een tastbare ondersteuning in de liefde voor jezelf.

 

Herinner jezelf aan de zachtheid waarmee je naar jezelf mag kijken en ervaar omhulling aan het moois wat jij hebt gecreëerd. Een blijvende herinnering aan dat jij als vrouw sacred bent!

 

Voel je dat je meer wil afdalen in je vrouw zijn? Is er iets in je leven dat om een helingsproces vraagt om af te sluiten of door te kunnen? Jezelf te bekrachtigen in waar je nu in je leven staat? Je vrouw zijn te vieren en laten bloeien?

Alles rondom vrouwelijkheid, je eigen plek innemen, eren en houden van je lichaam, grensoverschrijdende ervaringen verwerken, een nieuw begin voor jezelf enz. mag hier een plek hebben. Wees welkom

 

''Je bent het Waard om helemaal gezien te worden,

Om Jezelf en je Vrouwelijkheid uit te mogen dragen,

Jezelf te Helen, 

Jezelf te Bekrachtigen,

Je Schoonheid te eren

en de Godin in alle vrouwen te zien''

 

Een individuele sessie Sacred Yoni duurt maximaal drie uur en is 85 euro.

Meer informatie over mij, mijn atelier, mijn aanbod vind je ook op facebook www.facebook.com/feltinggoddess

Wanneer je graag een sessie wil boeken, of je wilt graag nog wat meer informatie, stuur me dan een mailtje via info@feltinggoddess.com