Magisch ei Van Vilt

 

Op dit moment nog geen datum bekend

Je voelt het.. de natuur barst van levenskracht. We nemen nu echt afscheid van de winter en verwelkomen de lente in al haar pracht!

Rond 21 maart wordt het keltisch jaarfeest Ostara gevierd, wanneer dag en nacht even lang zijn. Het is het moment dat precies tussen de winterzonnewende en zomerzonnewende invalt. Ostara is de Godin van de lente en het toenemende licht. Het ei is een bekend symbool voor lente, (in) verwachting van wat geboren gaat worden, start van nieuw leven, vruchtbaarheid.

 

Ik voelde een roep om een extra workshop in te plannen, een workshop om onze eigen groeikracht en veerkracht te vieren in het creëren van een magisch ei van vilt, vól met onze eigen intenties, wensen en verlangens die we tot bloei willen zien komen. Dat kan voor jezelf zijn, iemand anders, maar ook voor de aarde en alle mensen die er op wonen.

Het is een workshop die zeer toegankelijk is, je hoeft geen ervaring te hebben met vilten of jezelf creatief te vinden. Het is voor ieder die met een open hart en met intentie – en een vleugje magie – wil creëren.

 

Wil je komen proeven aan hoe ik werk? Ben je eigenlijk ook wel benieuwd naar mijn andere workshops maar voel je een drempel? Dit is je kans om te ervaren hoe het vilten van wol eigenlijk gaat, het je op reis neemt, en heling kan brengen omdat je als vanzelf naar binnen keert en je voelt dat je aangeraakt wordt in je ziel. We maken ook gebruik van mijn verzameling (veelal zelf geoogste) gedroogde kruiden die we in ons magische ei van vilt verwerken als medicine bundle en het zo nog extra energie mee geven. De techniek is naaldvilten (ofwel “droog” vilten), met een speciale viltnaald, die de wol-vezels in elkaar laat haken. Al gaande vormen we ons eigen ei en kunnen we het nog decoreren met mooie symbolen, bloemetjes enz.

Het magisch ei is prachtig op je altaar, bij je Ostara- of paastafel, maar je kunt het ook als dank in de natuur offeren. (Of wellicht is er iemand die jouw speciale cadeautje vindt 😊)

 

Er is plek voor 6 vrouwen. In principe voor volwassenen maar als je een kind hebt dat graag op deze manier aandachtig wilt werken, zijn jullie allebei van harte welkom. (Vanaf ongeveer 10 jaar, in overleg)

 


Op dit moment is er geen workshop gepland, je kunt deze altijd met een groepje boeken op afspraak. Met de energie van het seizoen in het jaarwiel.

Van 10 tot 13 uur. Inclusief de schapenwol, kruiden, en natuurlijk biologisch lekkers, thee / koffie.

De uitwisseling is 39 euro.

Om je aan te melden, stuur een mailtje met je naam en adres naar info@feltinggoddess.com

Meer over Felting Goddess lees je op www.feltinggoddess.com en https://www.facebook.com/feltinggoddess

 

 

De bovenste foto heb ik genomen tijdens het offerritueel bij @hetvrouwenrad