Agua De Florida 

Rituele Bereiding

Co-creatie met Elly Ariella


Een dag vol kruiden, magie, intenties, sisterhood

en het vieren van de overvloedige gaven van Moeder Aarde!


Elly en ik bundelen onze kracht in de workshop Rituele Bereiding van Agua De Florida, het maken van jouw eigen heilige bloemenwater.

Agua de Florida is een sjamanistisch bloemen en kruiden “water” dat wordt gebruikt om jezelf, iemand anders of een voorwerp energetisch te reinigen. Het kan je helpen blokkades te laten doorstromen en los te laten wat je vast houdt in je energetisch veld. Je kunt het gebruiken voor bescherming tegen negatieve energie, schoonmaken van je altaar, voor healing en blessing. Gebruik het in je rituelen om je intenties te bekrachtigen.

 

Het traditionele recept komt uit Latijns Amerika en wordt alleen gemaakt door vrouwen en aan vrouwen overgedragen in een rituele liefdevolle setting. 

 

Magisch en krachtig!

 

RITUELE BEREIDING VAN JOUW AGUA DE FLORIDA
We begeleiden je stap voor stap in het bereiden van jouw eigen unieke Agua de Florida. We gebruiken verse bloemen en kruiden uit het seizoen die we zelf meenemen. Er zijn (geheime) ingrediënten die door ons worden verzorgd. Onze Agua de Florida zal gevuld worden met onze intenties en energie zodat het een krachtig en uniek medicijn wordt.
De dag zal gevuld zijn met sisterhood, kruidenmagie en overvloed. We blessen Moeder Aarde en haar gaven. We eren onze vrouwelijke energie, de kracht die we in onze baarmoeder en ons hart dragen, en alle vrouwen die ons voor zijn gegaan op het sacred pad. Volgens oeroude wijze vilten we samen een koord voor onze fles, het verweven van vezels zoals vrouwen generaties lang hebben gedaan en doorgegeven. Aan het einde van de dag vieren we onze zelfgemaakte Agua de Florida!WAT NEEM JE MEE
- Een mooie glazen fles (halve liter / liter) met een luchtdichte dop en een wijde opening om jouw Agua de Florida in te maken en te bewaren. Je krijgt van ons per mail een lijst met de ingrediënten die je zelf meeneemt voor de bereiding.

- Iets heerlijks voor de potluck lunch die we samen eten.

 

Agenda

Datum:

geen datum gepland

Locatie: hier bij Felting Goddess in Heelsum
85 euro

>>> Om je aan te melden, stuur een mailtje naar info@feltinggoddess.com <<<

(Kijk ook even hier bij de algemene voorwaarden)

 

Meer over Elly Ariëlla:
www.ellyariella.nl 
Elly Ariella | Facebook

Meer over Annelies:
Felting Goddess | Facebook

 

Met liefdevolle dank aan Deva Yama die het ritueel aan ons heeft overgedragen.