Resoneert de zachte kracht van mijn vilten Yoni’s ook iets in jou?

 

 

Ik maak intuïtief en met liefde voor jou een persoonlijke Yoni Goddess Gift. Deze bestaat uit een Yoni van vilt, en een brief over hoe Zij tot stand is gekomen, wat ik in Haar zie om jou mee te geven.  Uit het prachtige orakel deck Wild Women of Mother Earth trek ik een kaart voor jou en de boodschap neem ik mee in mijn creatie. Een kopie van de kaart en de tekst stuur ik mee.

Ik maak een mooie foto van het geheel die ik je per messenger of mail toestuur. 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stuur me een berichtje voor een bestelling of meer informatie. De levertijd is 1 tot 3 weken.

De prijs is 95 euro, met liefde gemaakt. Verzenden is 4,50 euro.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Ik werk in afstemming op wat je mij schrijft, je verhaal, wat er doorheen voelbaar is. Ik laat mijn creatie via mijn hart en mijn handen ontstaan. Om jouw proces te ondersteunen, waar jij kracht kunt gebruiken. Je vrouwelijkheid wilt vieren, of “gewoon” omdat je ze mooi vindt!
Naast dat het bijzonder is om zelf te ontvangen is het ook een speciaal cadeau voor een dierbare vrouw.

Vind je het Orakel Deck ook zo mooi? Je kunt het hier bestellen bij Felting Goddess.
Ik verkoop ook (mini) Yoni's in mijn shop.

 


"Het was een ware verrassing om mijn Yoni Goddess Gift te mogen ontvangen en uitpakken. De kracht die het uitstraalt van het licht dat uit het donker geboren mag worden. De prachtige tekst van de kaart sluit er helemaal bij aan en daarbovenop de magische woorden van Annelies die het geheel aaneen rijgen en mij raakte tot in de kern van mijn ziel... De bevestiging dat ik mezelf helemaal mag gaan neerzetten. Wat een bijzonder krachtvoorwerp! Zoveel dankbaarheid!" - Nathalie -


Ik gebruik materiaal uit de natuur,

de wol die gegeven is door de schapen, schelpen, mineralen …


Het is een eerbetoon aan Moeder Aarde om uit Haar iets nieuws te creëren


"Ik heb door Annelies een Yoni Goddess Gift laten maken met een stukje van de verbinding die ik ermee heb. De opdracht was om het voor alle vrouwen te maken die hetzelfde verhaal als het mijne hebben, en om daar heling te geven, zodat ik haar op mijn altaar in mijn studio kon plaatsen. De dag dat ik mijn vilten Yoni binnengekregen heb met het verhaal en de getrokken kaart, heeft mij emotioneel diep geraakt. Het voelde zo herkenbaar, en het verhaal raakte mijn verbinding en die van vele vrouwen. Annelies is een wijze vrouw met een oude ziel, haar medicijn is krachtig en zacht tegelijk, wat voor mij de perfecte combinatie is. Mijn Yoni staat op mijn Altaar en word door vele vrouwen getrokken. Its not just the work, but also the energy of this amazing woman, Annelies!"

- Loredana -