I AM READY TO SHINE !

 


De workshop Sisterhood Armband - met goud of zilverdraad geef ik momenteel alleen op afspraak voor een groepje vrouwen, en eventueel ook op locatie.

 

Het is heel mooi om samen te doen met vrouwen die je al kent, bijvoorbeeld ~ met een vrouwencirkel ~ Je vriendinnen band te voelen en versterken ~ als aanvullende verdieping of onderdeel van een cursus / training. 

 

Neem vrijblijvend contact met me op via info@feltinggoddess.com of via contact voor info en mogelijkheden.

 


Goud draad in viltwerk... spreekt, herinnert, verbindt. Het laat je rechtop staan, gronden en afstemmen... voel de omhulling en zachtheid door jouw liefdevolle blik. Dit is jouw plek, vanuit voorouderlijke lijnen, om te staan voor wie je bent. Jouw lijn, soms recht, soms grillig of in bochten. Het viltend weven van de draden … van jouw verhaal.

Je eigen Sisterhood Armband herinnert je met zachtheid aan dat je er helemaal mag zijn!

 

Met water en zeep vilten we de wol-vezels met een gouden draad tot een persoonlijke Armband. Hoe de gekleurde wol-vezels zich met elkaar gaan vermengen is een proces van los laten en verwondering. 

 

Het is bijzonder om vrouwen te verwelkomen die verbonden worden door de wens om de magie van het vilten met wol te ervaren. Iets voor zichzelf te creëren samen met andere vrouwen. Te delen in het Vrouw-Zijn. We zetten onze kroon recht, "holding space" door er eenvoudig te Zijn met elkaar. Wat belangrijk is, is dat je voor jezelf komt, en bij jezelf blijft. 

Samen vilten schept Verbondenheid …       

Van handen naar hart en elkaar 

Dank aan Yasmin Boekhorst 


''Annelies straalt werkelijk. Super om te zien hoe ze zacht en zorgzaam ontspannen (bege-)leiding weet te geven'' 


Er is bio koffie, thee en lekkers. De workshop duurt 3 uur. 
Neem contact op door een berichtje of een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com om te informeren naar een workshop op afspraak. De kosten zijn 55 euro inclusief per deelneemster.  Minimaal 3 of 4 vrouwen. Voor grotere groepen op locatie is overleg m.b.t. prijs en reiskosten en extra tijd. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!