I am ready to Shine!

 

Goud draad in viltwerk... spreekt, herinnert, verbindt. Het laat je rechtop staan, gronden en afstemmen... voel de omhulling en zachtheid door jouw liefdevolle blik. Dit is jouw plek, vanuit voorouderlijke lijnen, om te staan voor wie je bent. Jouw lijn, soms recht, soms grillig of in bochten. Het viltend weven van de draden … van jouw verhaal.

Je eigen Sisterhood Armband herinnert je met zachtheid aan dat je er helemaal mag zijn!

 

Met water en zeep vilten we de wol-vezels met een gouden draad tot een persoonlijke Armband. Hoe de gekleurde wol-vezels zich met elkaar gaan vermengen is een proces van los laten en verwondering. 

 

Het is bijzonder om vrouwen te verwelkomen die elkaar niet of soms wel kennen, en tijdens de workshop een wezenlijke connectie met elkaar maken. Vrouwen die verbonden worden door de wens om de magie van het vilten met wol te ervaren. Iets voor zichzelf te creëren samen met andere vrouwen. Te delen in het Vrouw-Zijn. We zetten onze kroon recht, "holding space" door er eenvoudig te Zijn met elkaar. Wat belangrijk is, is dat je voor jezelf komt, en bij jezelf blijft. 

Samen vilten schept Verbondenheid …       

Van handen naar hart en elkaar 

Dank aan Yasmin Boekhorst 

 

Gedurende het jaar geef ik deze workshop hier in mijn atelier. Het is ook mogelijk deze workshop op afspraak en op locatie te volgen.
~ Om met een vrouwencirkel de verbinding met de maan, elkaar, in sisterhood te vieren met een zilver of gouden draad in een persoonlijke armband
~ Je vriendinnen band te voelen en versterken

~ als aanvulling of onderdeel van een cursus / training

 

Neem vrijblijvend contact met me op via info@feltinggoddess.com of via contact voor info en mogelijkheden.


''Annelies straalt werkelijk. Super om te zien hoe ze zacht en zorgzaam ontspannen (bege-)leiding weet te geven'' 


Agenda

DATA 2020

Nieuwe data volgen nog.

 

Er is bio koffie, thee en lekkers. De workshop duurt 2,5 / 3 uur. 
Geef je op door een berichtje of een mailtje te sturen naar info@feltinggoddess.com met daar in je naam, woonplaats en telefoonnummer. De kosten zijn 40 euro inclusief. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!